Min menu

Pages

Şampiyonlar Ligi finali 2018: Liverpool ve Real Madrid arasındaki maçın tarihi ve maçın kanalları

Muhammed Salah ve ekibi Liverpool, Mısırlıların takip etmeyi en çok istedikleri oyunlardan biri haline geldi, Salah'ın yeteneğini ve etkileyici performansından zevk almak için Mısırlılara bir Dünya Kupası başarısı için büyük umutlar verdi, bu da önümüzdeki ayın ortasına başlayacak. Bu yılki Şampiyonlar Ligi finaline çıkacak ve bu makalede Liverpool ile Real Madrid ve maçın kanalları arasındaki maçın zamanlamasının tüm detaylarını size göstereceğiz.

Şampiyonlar Ligi finali
Real Madrid, Şampiyonlar Ligi finaline Juventus'a karşı çeyrek finalden sonra ve Bayern Münih'te yarı finale kaldıktan sonra hak kazandı.

Fenerbahçe ekibi bu önemli karşılaşmaya geldi ve çeyrek finalde Manchester United'ı yenerek Romanlara karşı yarı finali kazandı.

Ayrıca okuyun

Bein Spor paketinin fiyatı, Dünya Kupası Rusya 2018'in keyfini çıkartıyor

Dünya Kupası için hazırlık aşamasında: Suudi takımının Alman fabrikaları ve Yunanistan'ın önünde dostluk maçlarının bir haritası

Dünya Kupası'nın tam programı, Rusya 2018 ve Kahire'nin tarihleri ​​ile 16 tur programı



İki takım Şampiyonlar Ligi tarihindeki en güçlü oyunda buluşuyor ve Reds'lerin 11 yıl sonra eksik olan Şampiyonlar Ligi finaline ulaşması dikkat çekiciydi.

Liverpool ve Real Madrid arasındaki maç
İki takım, Ramazan ayında onaylanacak olan 26 Mayıs'ta toplanacak ve oyunun olaylarına Kahire'den sadece çeyreğin dokuzunda saat dokuzda ve Mekke'nin yalnızca dörtte biri onuncu saatinde başlayacak.

Kanal kanalları Liverpool ve Real Madrid maçları
Maçın BN Sports'da canlı olarak yayınlanması planlanıyor ve şu ana kadar başka bir kanal bu maçı sunacağını açıklamıyor ve maçın yayınıyla ilgili her türlü haberinizi takip edeceğiz.

Yorumunuzu yazının altındaki oyunun sonucuna bırakabilirsiniz.
Reactions

Comments