Min menu

Pages

Hamile kamu personelleri kaç gün izinli? Hamile, engelli ve malül memur idari izin kaç gün?



 Hamile amme personelleri kaç gün izinli? Hamile, engelli ve malül işyar yönetimsel izin kaç gün?

Hamile amme çalışanları kaç gün izinli? Hamile, engelli ve malül işgören yönetimsel izin kaç gün? İstanbul'da görevli binlerce amme personelini ilgilendiren önemli kararlar alındı. İstanbul'da idame eden kar yağışları nedeniyle memurların idari izinleri uzatıldı. İstanbul Valiliği almış olduğu karar doğrultusunda kamuda çalışan engelli, malül ve hamile memurların da izinlerini uzattı. Peki gebe memurlara izin kaç gün oldu?

2022-01-25 13:53:45

Hamile kamu personelleri kaç gün izinli? Hamile, engelli ve malül işyar idari izin kaç gün?

Google News Abone Ol

Hamile amme mensupları kaç gün izinli? Hamile, engelli ve malül memur yönetimsel izin kaç gün? İstanbul'da görevli binlerce kamu personelini ilgilendiren önemli kararlar alındı. İstanbul'da devam eden kar yağışları nedeniyle memurların yönetimsel izinleri uzatıldı. İstanbul Valiliği aldığı karar doğrultusunda kamuda çalışan engelli, malül ve gebe memurların da izinlerini uzattı. Peki gebe memurlara izin kaç gün oldu?


İstanbul'da yoğun kar yağışlarının önümüzdeki günlerde de devam etmesi umut ediliyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise, "İstanbul'da perşembe gününe kadar kar yağışı devam edecek. Türkiye'nin birçok yerinde karın soğuğun etkisini görüyoruz. Dün itibariyle İstanbul yoğun ve şiddetli bir karla karşı karşıya kaldı. İstanbul Valiliği'nin koordinasyonunda ciddi bir savaşım başladı. Tipi ve soğuk her şeyi negatif etkiledi" dedi. Mümkün olunduğunca hususi araçlarla yola çıkılmaması uyarısında bulunan Soylu, "Ağır tonajlı araçlar kış lastikleri ile yola çıkılmalı" diye konuştu. İstanbul Valiliği'de İstanbul'da alınan yeni tedbirleri duyurdu.


Hamile kamu mensupları kaç gün izinli?

İstanbul Valiliği İstanbul'da amme personellerini ilgilendiren önemli kararları deklare etti. İstanbul Valiliği'nden meydana getirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:


İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun 25.01.2022 tarihli toplantısında; Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan tahmin raporları ve geçindiren negatif hava koşulları nedeniyle; Kurumlarımızca mecbur hizmetlerin yürütülmesi için asgari ölçüde personel bulundurulması kaydıyla; güvenlik, sıhhat ve ulaşım hizmetleri haricinde; işyar, işçi ve diğer personelin 26 Ocak 2022 Çarşamba günü yönetimsel izinli sayılmasına, Kamu kurum ve kurumlarında çalışan malûl, engelli ve hamilelerin 26-27-28 Ocak 2022 tarihlerinde idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir.

Hamile, engelli ve malül işyar yönetimsel izin kaç gün?

İstanbul Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda amme müessese ve müesseselerinde çalışan malûl, engelli ve hamilelerin 26-27-28 Ocak 2022 tarihlerinde idari izinli sayılmalarına karar verildi.

Reactions

Comments