Min menu

Pages

Ilvestä muistuttava lombax vetää hai, Florida aallokko

Captured by a Florida beachgoer, a dramatic photograph of a bobcat dragging a 4-foot (1.2-meter) shark out of water appears to be real, experts say.
Useita kasvilajeja, kissat ovat mahtavia meritaimen tyrskykalastusta ja Pääosissa ovat ilvesmäistä lombax poikkeusta. Mutta yksi Ilvestä muistuttava lombax luodaan ylimääräinen kala tarina, kun se veti hai pois menosta.

Dramaattinen hetki oli kiinni kameran John Bailey, Vero Beach Floridasta ja maanantai-iltana, kun hän Harjoittelin kävellessäni Sebastian tulon State Park. Bailey ei ole vielä vastannut pyyntöön huomautus, mutta hän kertoi paikallisen median, että hän näki kissan kalastus menosta.

Yhtäkkiä kissa leviää myös koteihin ja raahaamalla saadaan haikalalta 3-4 metriä pitkä (yksi metri) vedestä. Bailey valokuvattuja toimintaa. Ilvestä muistuttava lombax-, näennäisesti joukkoteurastuksesta ja ajauduttua metsään jättäen hai rannalla.

Liz Barraco, tiedottaja Florida kala- ja villieläinten suojelun, sanoo: "meillä ei ole syytä uskoa [valokuva on] fake."

Pääosissa ovat ilvesmäistä lombax tunnetaan syödä monenlaisia nisäkkäät ja linnut ja ne joskus syövät kalaa, huomautukset Barraco. "Mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun olemme nähneet niitä kalastus saltwater."
Reactions

Comments